Otomatis Dog Feeder kaulinan Interaktif

Katerangan pondok:

Feeder Anjing Otomatis - Kaulinan Teka-teki Anjing Hiji-Klik Pikeun Kéngingkeun Kaulinan Anjing Interaktif Anu Dipaké pikeun Kaulinan piaraan sareng Dahar Darurat pikeun Nyingkirkeun Bosen Cocog pikeun Anjing Gedé, Sedeng sareng Anjing


Rincian produk

Tag produk

produk Otomatis Dog Feeder kaulinan Interaktif
Barang No.: F01150300006
Bahan: ABS
ukuran: 5,5 * 5,5 * 6,9inci
beurat: 20.5 oz
warna: Bodas, Pink, Konéng, Bulao, ngaropéa
Paket: Polybag, kotak Warna, ngaropéa
MOQ: 500 lembar
pamayaran: T/T, Paypal
Sarat Pangiriman: FOB, EXW, CIF, DDP

OEM & ODM

Fitur:

  • 【Desain Tombol Otomatis】 The wadah dahareun anjing ngadopsi fungsi catapult, anjing gently bisa mencet tombol luhur, lajeng dahareun bakal bocor tina 4 saluran di handapeun kaulinan kalayan gampang kalayan jumlah nu tangtu perlakuan anjing.Éta pikaresepeun pisan sareng anjing tiasa tuang kalayan senang.
  • 【Bahan Dipilih】 Feeder dahareun piaraan dijieunna tina bahan ABS bébas BPA, non-toksik jeung kaamanan.Ruang panyimpen anu transparan henteu ngan ukur tiasa narik piaraan pikeun tuang, ogé ngagampangkeun anjeun pikeun nalungtik laju nyoco piaraan sareng nambihan tuangeun nalika kurang tepat waktu.
  • 【Kaulinan Anjing Teka-teki】 Kéngingkeun tuangeun anjing atanapi jajan ku cara nungtun anjing pikeun ngetok luhureun produk nganggo paws na.Ieu kaulinan ganjaran atawa latihan pikeun kabiasaan anjing sarta bisa narik minat anjing dina prosés.Éta ogé tiasa ningkatkeun intelegensi anjing sareng ngaleungitkeun kahariwang sapopoé anjing nalika teu aya perusahaan anu gaduh.
  • 【[Dispenser Pakan Slow Interaktif】Kaulinan nyoco anjing tiasa ngabantosan tuangeun anjing lalaunan dina waktos anu sami, fungsi tombol catapult tiasa ngalambatkeun tuangeun sapopoé anjing sareng ngajaga kaséhatan cerna anjing.
  • 【Anti-slip Bottom】 Aya 4 anti-slip bantalan karét di handap.Salaku tambahan, unggal produk hadir sareng opat cangkir nyeuseup anu tiasa dipasang atanapi dipiceun.Cangkir nyeuseup tiasa dibenerkeun dina slot kartu anu aya di handapeun, teras produkna tiasa diserep dina taneuh, supados henteu ditumbuk ku anjing nalika dianggo sapopoé.

Kaulinan interaktif Feeder Anjing Otomatis (3) Kaulinan interaktif Feeder Anjing Otomatis (2) Kaulinan interaktif Feeder Anjing Otomatis (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali