Gunting kuku Pet Leutik Melengkung, Perawatan kuku Ucing & piaraan leutik nganggo Pisau Razor Sharp

Katerangan pondok:

Gunting Kuku Piaraan sareng Bilah Melengkung pikeun Sato Leutik, Pemangkas Cakar pikeun Kit Perawatan Imah, Gunting Kuku Ucing sareng Pets Leutik, Alat Dandan Profesional pikeun Anjing Leutik, Ucing, Kelenci, Manuk


Rincian produk

Tag produk

produk Gunting Kuku Bilah Melengkung pikeun Ucing sareng sato Leutik
Item No.: F02100105002
Bahan: ABS / TPR / Stainless Steel
ukuran: 95*65*7 cm
beurat: 17g
warna: Biru, Disesuaikeun
Paket: Kartu molotok, kotak Warna, ngaropéa
MOQ: 500 lembar
pamayaran: T/T, Paypal
Sarat Pangiriman: FOB, EXW, CIF, DDP

OEM & ODM

Fitur:

  • 【Guntingan Kuku Profesional Piaraan Leutik】 Gunting kuku ucing ieu profésional pisan, éta pangpangkas cakar ukuran mini anu pangsaéna, anjeun tiasa dianggo pikeun anjing leutik, anak anjing, ucing, anak ucing, kelenci, hamster, manuk, sareng piaraan alit sanésna, éta alat dandan perawatan kuku cakar piaraan anu saé pikeun kalolobaan piaraan leutik.
  • 【Geulis jeung Gampang ngagunakeun Nail Clippers】 The trimmer kuku pikeun anjing leutik jeung anak ucing ciri cekelan gampang, handles rubberized ergonomic, nyaman jeung tetep aman dina tempat di leungeun anjeun, pikeun mastikeun betah pamakéan sarta ngajaga nicks teu kahaja sarta motong.
  • 【Kualitas Luhur Curved Stainless Steel Blade】 Urang ngagunakeun kandel, dirancang uniquely bilah stainless steel melengkung pikeun clippers kuku ucing ieu, aranjeunna kuat tur seukeut awét pikeun taun.Salila prosés manufaktur, clippers kuku ieu kualitas ketat dikawasa.Desain bilah Semi-circular tiasa ngajalin bentuk kuku piaraan, anu ngajantenkeun kliping henteu gampang sareng aman sabab jelas ningali titik nalika anjeun motong.
  • 【Ramo Nyaman Slip-bukti Lemes cecekelan】Ramo Anjeun bisa tetep nyaman sanajan keur lila motong.Gunting kuku ucing ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nangkeupna sacara aman pikeun nyegah dieunakeun sabab gagangna réngsé nganggo lapisan karét anu henteu licin.
  • 【Memotong Kuku Ucing di Imah】 Anggo gunting cakar leutik ieu sareng gampang motong cakar, ku kituna anjeun tiasa sacara profésional motong kuku piaraan anjeun di bumi nyalira tibatan angkat ka dokter hewan.
  • 【Produk piaraan Wide Range】 Kusabab kami mangrupikeun supplier produk piaraan anu kuat, kami tiasa nyayogikeun seueur jinis produk piaraan, kalebet alat dandan piaraan, gunting kuku piaraan, mangkuk tuang anjing, feeder cai piaraan, abah piaraan, kerah piaraan, tali piaraan , cocooan piaraan, jeung sajabana.Duanana ODM sareng OEM wilujeng sumping!Ieu ok mun ngaropéa warna jeung logo pikeun sakabéh produk.

Cat & small pets nail clippers with curved Razor Sharp blades (1) Cat & small pets nail clippers with curved Razor Sharp blades (4)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali