Warta

  • Naha anjing peryogi kaulinan piaraan?

    Naha anjing peryogi kaulinan piaraan?

    Urang tiasa ningali yén aya sagala jinis kaulinan piaraan dina pasaran, kayaning Toys karét, Toys TPR, Toys tali katun, Toys plush, Toys interaktif, jeung saterusna.Naha aya seueur jinis cocooan piaraan?Naha piaraan peryogi kaulinan?Jawabanna leres, piaraan peryogi cocooan piaraan khususna, utamina kusabab t ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih gunting dandan piaraan profésional kualitas luhur?

    Kumaha carana milih gunting dandan piaraan profésional kualitas luhur?

    Seueur groomers gaduh patarosan: naon bédana gunting piaraan sareng gunting rambut manusa?Kumaha carana milih gunting dandan piaraan profésional?Sateuacan urang ngamimitian analisa, urang kedah terang yén rambut manusa ngan ukur tumbuh hiji rambut per pori, tapi kalolobaan anjing tumbuh 3-7 rambut per pori.Basi...
    Maca deui
  • Naha anjeun peryogi tali anjing, kerah anjing, abah anjing pikeun leumpang piaraan anjeun?

    Naha anjeun peryogi tali anjing, kerah anjing, abah anjing pikeun leumpang piaraan anjeun?

    Urang sadayana terang yén leashes piaraan penting pisan.Unggal boga piaraan boga sababaraha leashes, kerah piaraan, jeung abah anjing.Tapi geus dipikir taliti, naha urang kudu leashes anjing, collars anjing jeung abah?hayu urang terangkeun.Seueur jalma nganggap yén piaraanna saé pisan sareng moal ...
    Maca deui
  • Kumaha pasar piaraan Amérika Kalér ayeuna?

    Kumaha pasar piaraan Amérika Kalér ayeuna?

    Geus ampir dua taun saprak makuta anyar peupeus dina skala badag sakuliah dunya dina awal 2020. Amérika Serikat ogé salah sahiji nagara munggaran anu kalibet dina wabah ieu.Janten, kumaha upami pasar piaraan Amérika Kalér ayeuna?Numutkeun laporan otoritatif dileupaskeun b ...
    Maca deui
  • Nyaman, séhat, sareng lestari: Produk Inovatif pikeun kesejahteraan piaraan

    Nyaman, séhat, sareng lestari: Produk Inovatif pikeun kesejahteraan piaraan

    Nyaman, séhat, sareng lestari: Ieu mangrupikeun fitur utama produk anu kami nyayogikeun pikeun anjing, ucing, mamalia leutik, manuk hias, lauk, sareng terrarium sareng sato kebon.Kusabab wabah pandémik COVID-19, pamilik piaraan parantos nyéépkeun waktos di bumi sareng mayar langkung caket ...
    Maca deui
  • Pasar piaraan Korea

    Pasar piaraan Korea

    Dina tanggal 21 Maret, KB Financial Holdings Management Research Institute Koréa Kidul ngaluarkeun laporan panalungtikan ngeunaan sababaraha industri di Koréa Kidul, kalebet "Korea Pet Report 2021".Laporan éta ngumumkeun yén lembaga éta mimiti ngalaksanakeun panalungtikan ngeunaan 2000 rumah tangga Koréa Kidul ti ...
    Maca deui
  • Di Pasar Pet AS, Ucing Cakar Pikeun Langkung Perhatosan

    Di Pasar Pet AS, Ucing Cakar Pikeun Langkung Perhatosan

    Geus waktuna pikeun difokuskeun felines.Dina sajarahna diomongkeun, industri piaraan AS geus overtly canine-centric, sarta teu tanpa leresan.Salah sahiji alesan nyaéta yén tingkat kapamilikan anjing parantos ningkat bari tingkat kapamilikan ucing tetep datar.Alesan anu sanésna nyaéta anjing condong ...
    Maca deui