Naha anjing peryogi kaulinan piaraan?

Urang tiasa ningali yén aya sagala jinis kaulinan piaraan dina pasaran, kayaning Toys karét, Toys TPR, Toys tali katun, Toys plush, Toys interaktif, jeung saterusna.Naha aya seueur jinis cocooan piaraan?Naha piaraan peryogi kaulinan?Jawabanna enya, piaraan peryogi cocooan piaraan khususna, utamina kusabab titik-titik ieu.

Ngurangan STRESS

Lamun anjing karasaeun kaampeuh, annoyed, ngalamun, atawa stressed, cara ngaleupaskeun stress biasana destructive.Kaulinan piaraan tiasa ngabantosan anjing anjeun ngirangan setrés sareng ngirangan kamungkinan paripolah anu ngancurkeun anjing anjeun.Tanpa cocooan, anjing bisa nibble kana naon waé anu tiasa dicapai, sapatu, buku, bahkan ranjang sareng korsi.Milih cocooan piaraan anu cocog tiasa ngabantosan anjing anjeun ngonsumsi sabagian énergi sareng ngaleupaskeun setrés.

NGAREGEPKEUN BOSEHAN

Loba anjing tumuwuh nepi tapi terus ngudag buntut maranéhanana, sarta maranéhanana sigana ngarasakeun fun.Anjing ngudag buntutna ogé sabab bosen, tanda maranéhna néangan cara pikeun ngahibur diri!Anjeun tiasa nyobian masihan seueur kaulinan piaraan anu pikaresepeun pikeun dicoo sareng sababaraha hal anu aman pikeun ngegel, sapertos cocooan karét, cocooan tali katun, cocooan plush, jsb. Kalayan pilihan ieu, kuring yakin yén éta moal bosen bakal ngudag buntutna sorangan.Maén kalawan Toys bisa mantuan anjing ngagentos boredom.

NGAJAGA piaraan séhat

Sababaraha anjing kedul sareng henteu resep olahraga dina waktos biasa, anu nyababkeun obesitas sareng parah mangaruhan kaséhatanna.Toys anjing téh pakarang rusiah ngalawan anjing puguh.Hiji kaulinan playful mindeng bisa narik minat maranéhanana, sangkan aranjeunna gerak tanpa disadari, sarta ngabantu aranjeunna ngajaga kaséhatan.

Ningkatkeun HUBUNGAN MANUSIA-ANJING

Sababaraha cocooan anjing merlukeun nu boga jeung anjing ulin babarengan, kayaning Frisbee.Maén jeung anjing jeung Toys piaraan mantuan pikeun ngaronjatkeun beungkeut antara unggal lianna.

Ngiringan katuwuhan séhat ANJING

Kaulinan piaraan mangrupikeun hal anu penting dina prosés kamekaran piaraan.Salian nyieun anjing senang jeung wareg, éta leuwih penting pikeun hayu anjing laun diajar maén kalawan Toys piaraan ku sorangan.Nalika aranjeunna nyalira di bumi, aranjeunna moal ngarusak perabotan ku bosen atanapi sugema.Ti waktos anjing anjeun ngora, anjeun tiasa masihan anjing anjeun tilu puluh menit waktu nyalira unggal poe.Antukna, hayu anjing Anjeun ulin jeung Toys jeung hayu manéhna meunang dipaké pikeun kabiasaan manéhna kudu lamun manéhna teu dibarengan.

1


waktos pos: Jun-07-2022