Naha anjeun peryogi tali anjing, kerah anjing, abah anjing pikeun leumpang piaraan anjeun?

Urang sadayana terang yén leashes piaraan penting pisan.Unggal boga piaraan boga sababaraha leashes, kerah piaraan, jeung abah anjing.Tapi geus dipikir taliti, naha urang kudu leashes anjing, collars anjing jeung abah?hayu urang terangkeun.

Seueur jalma nganggap yén piaraanna saé pisan sareng moal jalan-jalan.Tapi sanajan kitu, nalika urang leumpang anjing, urang tetep kudu maké leash, abah atawa kerah.Kusabab kacilakaan tiasa lumangsung iraha waé, urang kedah nyandak ukuran anu pangsaéna pikeun mastikeun kasalametan piaraan sareng diri urang sorangan.Aya sih loba kaunggulan mun maké leash jeung kerah, atawa abah anjing.

Kauntungan kahiji nyaéta pikeun nyegah pets leungit.Anjing téh lincah sarta aktif ku alam, sarta maranéhna bakal ngajalankeun sabudeureun sorangan nalika maranéhna kaluar.Upami anjeun nyandak anjing anjeun kaluar ti bumi tanpa nganggo tali atanapi kerah, anjeun moal tiasa mendakan piaraan anjeun nalika anjeun siap uih deui.Utamana piaraan anu resep caket sareng manusa, sapertos huskies, golden retrievers, sareng Samoyeds, aranjeunna gampang kabur sareng jalma anu aranjeunna resep.Tapi lamun nempatkeun eta dina leash, kerah, atawa abah, Anjeun bisa nyegah piaraan ti leungit.

Kadua, ngajaga piaraan aman.Lamun anjing teu ngagem leash anjing awét, kerah kualitas alus, jeung sajabana, maranéhna bisa jadi dina bahaya, kayaning approaching hiji tempat bahaya, nabrak kana mobil, jsb Tapi lamun urang dipaké leash anjing profésional pikeun aranjeunna. nalika kacilakaan ieu kajantenan, urang tiasa langsung narik piaraan, anu tiasa ngajaga kasalametan piaraan.

Lajeng leash piaraan bisa nyegah piaraan ti biting jalma.Malah anjing anu paling jinak gaduh momen tantrums nalika aranjeunna gampang pisan ngegel anu ngaliwat atanapi anjing sanés.Pikeun kasalametan sadayana, urang kedah mastikeun yén tali sareng kerah atanapi abah dipasang sateuacan nyandak piaraan, supados paripolah piaraan tiasa dikawasa dina waktosna pikeun nyegah kacilakaan.

Kauntungan sanésna nyaéta pencegahan panyakit.Anjing resep bau dimana-mana, sareng anjing tanpa tali anjing sareng kerah anjing bakal bau langkung lega.Tapi, kabiasaan ieu gampang nyebarkeun panyakit sapertos mikroskopis, distemper anjing, atanapi inféksi ku kuman.Upami urang nganggo tali piaraan anu kualitasna saé sareng abah piaraan pikeun piaraan, urang tiasa nahan kalakuanana, sareng ogé nyegah anjing tina kaserang panyakit atanapi ngarusak harta umum atanapi jalma sanés kusabab urination.

Titik terakhir nyaéta pikeun nyegah kakandungan anu teu dihoyongkeun dina piaraan.Nalika anjing keur estrus, lamun maranéhna kaluar tanpa maké leashes anjing, abah atawa kerah, éta gampang dikawinkeun jeung anjing séjén, sarta maranéhanana ogé bisa kainfeksi panyakit anjing séjén.Lamun urang leumpang aranjeunna kalayan leash anjing kuat, urang bisa ngurangan hal ieu sarta ngurangan pregnancies unintended di anjing.https://www.forrui.com/nice-quality-a…ive-dog-collar-product/


waktos pos: Apr-26-2022