Piaraan Squeaky Ball jeung kaulinan Tali

Katerangan pondok:

Anjing Sikat huntu nyapek kaulinan jeung Squeaky Ball jeung Tali, Food Dispensing Ball, Cai Ngambang Toys, Molar Huntu beberesih Kaulinan, Chewers agrésif Puzzle Kaulinan Ball pikeun Puppy Treat


Rincian produk

Tag produk

produk Pet Kaulinan squeaky Ball jeung Tali
Barang No.: F01150300005
Bahan: TPR/Katun
ukuran: 4.25*4.21*4.29inci
beurat: 7.05 oz
warna: Bulao, Konéng, Beureum, ngaropéa
Paket: Polybag, kotak Warna, ngaropéa
MOQ: 500 lembar
pamayaran: T/T, Paypal
Sarat Pangiriman: FOB, EXW, CIF, DDP

OEM & ODM

Fitur:

  • 【MULTI-FUNGSIONAL ANJING】 Ieu mangrupikeun cocooan anjing multi-fungsi anu tiasa dianggo salaku cocooan squeaky, cocooan tuangeun tuangeun, cocooan ngagiling huntu, sareng cocooan anu mantul, sareng éta nganggo tali katun anjing.Sareng aya sababaraha molar anu tiasa ngajagi kaséhatan dental anjing.kaulinan ieu bisa mawa sababaraha pangalaman pamakéan pikeun anjing.
  • 【Maénan piaraan SQUEAKY】Aya alat sora di handapeun produk.Nalika anjing bites sarta maénkeun kalayan produk ieu, éta bisa nyieun squeak pikeun narik perhatian anjing sarta ngaronjatkeun minat anjing urang maén.Dahareun anjing, daging diced, snacks, jsb, bisa ditempatkeun langsung dina bagean luhur produk ieu.dina prosés rebab, nyorong, jeung ulin jeung cocooan, anjing bisa meunangkeun kadaharan anjing atawa snacks ngaliwatan liang bocor.Produk ieu ngamungkinkeun anjing pikeun ménta ganjaran ngaliwatan usaha sorangan.
  • 【Maénan ngambang cai】] Produk ieu tiasa langsung dialungkeun kana cai nalika anjing kaluar pikeun ngojay atanapi mandi.Alatan particularity tina bahan produk -TRP bahan, kaulinan ieu bisa ngambang dina cai, nu bisa éféktif ngaganggu anjing jeung nyieun leuwih waktos-hemat .effortless pikeun boga ngurus anjing, jadi boga nanaon. salempang ngeunaan.
  • 【Kaulinan ngabersihkeun Huntu】 Beungeut kaulinan gaduh nabrak molar dina ukuran sareng intensitas anu béda-béda, anu disusun sacara vertikal sareng horisontal, nalika anjing ngegel kaulinan éta .éta tiasa ngaleungitkeun karah sareng résidu kadaharan anjing sanés, résidu snack ku cara ngagosok huntu ngalawan. huntu, ngajaga Heath lisan anjing urang.Produk ieu cocog pikeun anjing piaraan rumah tangga sareng anjing kerja tina sababaraha ukuran.

tunggal (2) tunggal (1)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali