Gunting kuku Ucing profésional sareng gunting kuku piaraan leutik sareng sabeulah Sharp

Katerangan pondok:

Gunting Kuku Piaraan sareng Pisau Seukeut Silet pikeun Sato Leutik, Gunting Kuku Ucing anu saé & Pemangkas Cakar pikeun Tukang Ngarit Profesional, Piaraan Leutik Anjing Leutik Bunny Manuk Anak Anjing Gunting Kuku Ferret


Rincian produk

Tag produk

produk Ucing Profesional & Clippers Kuku Sato Leutik sareng Pisau Cukur
Item No.: F02100105004
Bahan: ABS / TPR / Stainless Steel
ukuran: F02100105004cm
beurat: 19g
warna: Ungu, ngaropéa
Paket: Kartu molotok, kotak Warna, ngaropéa
MOQ: 500 lembar
pamayaran: T/T, Paypal
Sarat Pangiriman: FOB, EXW, CIF, DDP

OEM & ODM

Fitur:

  • 【ProfésionalClipper Kuku Ucings】 Ieu mini-ukuran cakar trimmers profésional, Anjeun bisa make eta pikeun nyieun kuku perawatan dandan jobs paling piaraan leutik.Clippers kuku profésional ieu idéal pikeun anak anjing, ucing atawa anak ucing, kelenci, hamster, manuk, sarta sagala piaraan leutik lianna.
  • 【Aman, Gampang & Nyaman Nail Clippers】 The kuku trimmer nyaman, gampang dicekel, fitur rubberized handles ergonomic, éta nyieun clippers kuku bisa tetep aman dina tempat di leungeun anjeun, mastikeun betah pamakéan sarta Samentara éta ngajaga nicks kahaja sarta motong.Anjeun bakal tenang sanajan piaraan moal gumbira nalika kuku dipotong.
  • 【Super Razor Stainless Steel Blade】 Bilah stainless steel kandel kami tina gunting kuku ucing super agul, éta tiasa tetep seukeut sareng kuat salami mangtaun-taun.URANG nyandak kadali kualitas ketat salila manufaktur.Desain semi-sirkular ngajadikeun clipping gampang tur aman sabab bisa march bentuk kuku piaraan, jadi Anjeun bisa ningali titik nu motong jelas.
  • 【Lemes Slip-proof Handle, Ramo Nyaman】Kalayan lapisan karét anti slip lemes dina gagangna, gunting kuku ucing ngidinan Anjeun pikeun nangkeup eta aman guna nyegah slippers.Henteu masalah sabaraha lila anjeun motong, ramo anjeun bakal tetep nyaman.
  • 【Home Trimming Cat Kuku】 Teu kudu indit ka dokter hewan, anjeun bisa kalayan gampang ngagunakeun ieu gunting cakar leutik pikeun motong cakar piaraan anjeun di imah gampang, kawas groomer profésional.
  • 【Powerful & Professional Rojongan】 Urang bisa jadi supplier profésional sarta kuat produk piaraan Anjeun.Urang bisa nyadiakeun produk piaraan dina rentang badag kalayan harga nice jeung kualitas, kaasup clippers kuku piaraan, parabot dandan piaraan, Toys piaraan, mangkok piaraan, feeder cai piaraan, leash piaraan, kerah piaraan jeung abah, jeung saterusna.Anjeun tiasa nyuhunkeun warna sareng logo khusus pikeun sadaya produk piaraan.Duanana OEM & ODM sadia.

Gunting kuku ucing & piaraan leutik nganggo bilah Razor Sharp (1) Gunting kuku ucing & piaraan leutik nganggo bilah Razor Sharp (4)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali