Clippers Kuku Piaraan Profesional, Clipper Kuku Blades Seukeut

Katerangan pondok:

Silet Seukeut Agul Clippers Kuku Anjing, Hindarkeun Over-Motong ku Safety Guard Nail Clipper, - Aman Pet Nail Clippers kalawan Nyaman Non-Slip Handle


Rincian produk

Tag produk

produk Ergonomic badagClipper Kuku Anjingkalawan Sharp wilah
Item No.: F01110105003
Bahan: ABS / TPR / stainless steel
ukuran: 156 * 49 * 15 mm
beurat: 90g
warna: Pink, ngaropéa
Paket: Kartu molotok, ngaropéa
MOQ: 500 lembar
pamayaran: T/T, Paypal
Sarat Pangiriman: FOB, EXW, CIF, DDP

OEM & ODM

Fitur:

  • 【PROFESIONAL RECOMMENDE】 Ieu gunting kuku piaraan dianjurkeun ku groomers piaraan profésional sarta rébuan konsumén wareg, trainers sato, sarta veterinarians.Éta dirancang sacara ergonomis, anjeun tiasa dianggo salaku alat dandan piaraan profésional atanapi di bumi sabab kuat sareng gampang dianggo.Éta mangrupikeun clipper kuku piaraan pangsaéna;Anjeun tiasa make eta keur sedeng jeung badag anjing atawa ucing.
  • 【POTONGAN CEPAT NGAHEMAT WAKTU】Kalayan bilah seukeut stainless steel kualitas luhur, seukeut, kandel, gunting kuku piaraan ieu cukup kuat pikeun motong kuku anjing jeung ucing jeung ngan hiji cut gancang, Anjeun bakal salawasna boga stress-free, lemes, seukeut jeung motong gancang sabab bakal tetep seukeut pikeun taun.
  • 【DESAIN NYAMAN】 Nalika anjeun dandan piaraan di bumi, gunting kuku anjing profésional ieu bakal ngajantenkeun anjeun teu nyaman sepanjang waktos, gagangna dirancang ergonomis, gampang dicekel sareng nyaman, henteu leueur, anu bakal mastikeun gunting kuku tiasa tetep aman dina leungeun anjeun, nyaeta ogé bakal mastikeun nyegah nicks kahaja sarta motong, sarta pamakéan gampang.
  • 【SENSOR CEPAT DENGAN SAFETY GUARD】 Gunting dandan anjing gaduh SAFETY STOP guard, éta bakal ngirangan résiko motong kuku pondok teuing, atanapi ngadek anjing anjeun ku motong gancang.
  • 【UKURAN Béda】 Ukuran anu béda pikeun anjing ageung atanapi sedeng, urang gaduh 2 ukuran anu sayogi.
  • 【DOKONGAN PROFESIONAL】 Anjeun bakal gaduh dukungan profésional sareng kuat ti kami, sabab kami mangrupikeun supplier produk piaraan anu profésional sareng kuat.Henteu masalah naon anu anjeun pikahoyong, alat dandan piaraan, gunting piaraan, cocooan piaraan, mangkuk piaraan, tali piaraan, kerah piaraan, abah piaraan, sareng sajabana, anjeun tiasa ngahubungi kami.Duanana OEM & ODM sayogi, sareng sadaya produk ok pikeun warna sareng logo ngaropéa.

Agul-Seukeut-Bilah-Anjing-Paku-Gunting-(4) Agul-Seukeut-Bilah-Anjing-Paku-Gunting-(3)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali