Reflective bolong lawon Dog Leash kalawan adjustable cecekelan

Katerangan pondok:

Breathable Mesh Dog Leumpang Leash Reflektif Anak Anjing Timbal, Padded Pet Chain Tali, Panjangna adjustable, Lemes Neoprene Padded Breathable Nylon Pet Leash Adjustable pikeun Leutik, Sedeng, Gede, Tambahan Anjing Gedé, 2 Ukuran


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    produk

    Reflective Panjang adjustableTali Anjing

    Item No.:

    F01060103001

    Bahan:

    Nilon / Stainless Steel

    ukuran:

    M, L

    beurat:

    100g / 135g

    warna:

    Oranyeu, Héjo, Hideung, Biru, ngaropéa

    Paket:

    Polybag, kotak Warna, ngaropéa

    MOQ:

    500 lembar

    pamayaran:

    T/T, Paypal

    Sarat Pangiriman:

    FOB, EXW, CIF, DDP

    OEM & ODM

    Fitur:

    • 【PENANGAN PADDED NYAMAN】 Cecekelan leash anjing reflective ieu empuk, gampang dicekel, ogé nyaman dina leungeun anjeun.Anjeun ngan ukur tiasa ngaraosan waktos jalan-jalan sareng anjing anjeun sabab gagang tali anjing ieu tiasa ngajagi panangan anjeun tina kaduruk tali.
    • 【BAHAN REFLEKTIF JEUNG NYLON】 Tali anjing kualitas anu saé ieu didamel tina lawon nilon anu kualitasna saé kalayan anyaman dénsitas luhur pikeun nambihan daya tahan.Threading reflektif bercahaya ngaliwatan leashes anjing pinuh ngaronjatkeun visibilitas super tinggi na bakal reflective lamun lampu caang on aranjeunna peuting.Anjeun sareng piaraan anjeun bakal aman nalika leumpang di tempat anu poék.
    • 【360 ° ROTATING CLASP】 The swivel jepitan dijieunna tina bahan premium, éta bisa nyegah leash ti twisting jeung anjing meunang kusut, jadi bisa mastikeun leash anjing sahingga anjing Anjeun meunang cukup kabebasan.Anjeun oge bisa meunang kontrol alus anjing Anjeun.
    • 【Panjang sareng lebar idéal】 Urang ngadamel tali anjing anu saé ieu dina ukuran anu disaluyukeun, anjeun tiasa nyaluyukeun kana ukuran anu paling cocog sareng nyaman numutkeun parasaan anjeun, panjang anu cekap ngamungkinkeun piaraan anjeun ngagaduhan ruang anu cekap pikeun leumpang.Lebar talina ogé saé, anu lebarna 3/4″(2.0cm) cocog pikeun anjing leutik nepi ka sedeng, sareng anu sanésna lebar 1.0″(2.5cm) cocog pikeun anjing sedeng sareng ageung.
    • 【KOMBINASI SEMPURNA】 Tali anjing ieu mangrupikeun produk tunggal.Urang nyieun kerah nilon, abah dina gaya béda, sarta dina sagala rupa kelir pikeun cocog leash geulis ieu.Kerah anu cocog sareng abah sayogi.Tangtosna, upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng logo produk, éta sayogi, wilujeng sumping ngahubungi kami.


    https://www.forrui.com/nice-quality-a…ive-dog-collar-product/







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali